Bloggen har skapats!

Detta är det första inlägget på bloggen ”Webbhotell Test”, en blogg med syfte att testa och recensera den svenska webbhotellsmarknaden.

Att testa ett webbhotell är inte enkelt och att få värdefulla resultat är ännu svårare. Självklart kan man göra som alla andra tidigare gjort och testa webbhotellets kapacitet, funktioner och support. Men allt detta sker under en begränsad tid och mina 3 månaders testperiod när allting fungerade klockrent betyder mycket lite för den som upplever veckor av problem efteråt.

Jag har varit med i webbhotellsbranschen ett bra tag nu och har lärt mig att även om ett webbhotell hyllas av ett stort antal anhängare så kan webbhotellet på kort tid vända trenden och få ett sämre rykte.

Med detta vill jag främst ha sagt att denna bloggen kommer inte har några övernaturliga krafter. Det är omöjligt att förutse problem som kommer ske med ett webbhotell och även om ett webbhotell har haft driftproblem så innebär det inte att jag kommer avrekommendera dem.

Syftet med denna bloggen är främst att testa specifika webbhotell – att jämföra mot andra webbhotell kommer inte ske i någon större utsträckning då jag inte vill missvisa er läsare.

Comments are closed.